Hoppa till innehåll

OM: Feministiskt Forum 2012

Den 3-4 november 2012 arrangerar Malmös Feministiskt Nätverk ännu en gång Feministiskt Forum.

Syftet är att skapa en mötesplats för Malmös feministiska aktörer, att främja en feministisk debatt och att stärka den feministiska rörelsen.

Forumet är gratis och öppet för alla!

Forumet äger rum i fyra olika hus i Sofielund:

Sofielundsskolan, Rolfsgatan 8

Sofielundsskolan

Rolfsgatan 8

Tryckeriet, Rolfsgatan 7B

Tryckeriet

Rolfsgatan 7B

Karavan, Bokgatan 18

Karavan

Bokgatan 18

Garaget, Lönngatan 30

Garaget

Lönngatan 30

Klicka på kartan här under för att komma till Googlemaps och läsa mer om de olika lokalerna.

Genom forumet vill vi belysa den mångfald som Malmös feministiska rörelse består av.Vi kommer hålla till på Garaget, Karavan, Tryckeriet och Sofielundsskolan. Där kommer olika organisationer, föreningar, grupper och individer att delta i samtal, debatter, seminarier och workshops. Forumet öppnas med frukost på lördagen klockan 11.00 med Röster Utan Gränser under ledning av Bodil Bendixon i Sofielundsskolans aula. Forumet går i en snabb takt vidare och bjuder på bland annat: panelsamtal rörande arbetskritik med Roland Paulsen, Samira Ariadad, Cecilia Höglund och Liv Strömqvist, ”Den internationella feminismens utmaningar” med Diana Mulinari, Parvin Ardalan med flera, ”Välfärd till salu med” Samira Ariadad, Gunilla Andersson och Kajsa Viklund och mycket mycket mer!! Ni kommer även kunna delta i workshops i bl.a: graffiti, roller derby och separatistisk DJ-workshop, Råfilm visar filmer och pyssel kommer finnas för stora som små!

 

Gå till kartan på Google-maps…

Malmös Feministiska Nätverk organiserar individer som utifrån olika feministiska perspektiv arbetar på bred front för en stad fri från sexism, rasism och klassförtryck. Vi utgår från ett intersektionellt perspektiv vilket innebär att vi ser att flera förtryckande strukturer samverkar. Genom diskussion, information och aktion vill vi synliggöra och krossa de förtryckande patriarkala strukturer som vårt samhälle genomsyras av idag. Både privatpersoner och organisationer är välkomna i nätverket. Det enda som krävs är viljan att verka för en konstruktiv debatt kring feministiska frågor.Efter ett fantastiskt lyckat forum förra året anordnar vi nu Feministiskt Forum för andra gången och vår förhoppning är att det ska fortsätta växa och bli en självklar feministisk mötesplats och ett ständigt återkommande arrangemang i vår stad.

VÄLKOMNA!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: