Skip to content

MFN tipsar inför sommaren

maj 9, 2012

Popkollo – Sommarkollo för alla tjejer som gillar musik!

Popkollo är ett musikläger för tjejer 12-18 år* som i år arrangeras för 10:e sommaren i rad. Popkollo är både för dig som aldrig spelat och för dig som redan spelar musik.

På Popkollo får du skapa och spela musik tillsammans med andra. Du får lära dig spela ett instrument, eller utvecklas i ett instrument du redan spelar. Du får skriva låtar, spela in, producera musik, rappa och delta i roliga och inspirerande workshops.

Det spelar ingen roll vilken musik du gillar – på Popkollo finns plats för alla musikstilar. Det finns några inriktningskollon som fokuserar på en särskild stil, dessa är i år Elektro, Hiphop/RnB och Metal/Punk (kolla hemsidan www.popkollo.se för mer info om de olika inriktningarna).

I år arrangeras Popkollo på 8 olika platser i Sverige, däribland på Arena 305 i Malmö. En rad artister är involverade i att göra Popkollo, utöver dessa besöks kollona av andra gäster – hittills är bl.a. The Knife, Nour El Refai och Serengeti klara för något kollo.

Alla ska kunna gå Popkollo, oavsett hur mycket pengar man har eller inte har! Kostnaden för kollot är därför beroende på hur mycket varje enskild deltagare har möjlighet att betala.

För mer info och anmälan: www.popkollo.se

*Popkollo välkomnar personer som identifierar sig som tjejer och transpersoner. Rekommenderad ålder är 12-18 år, men om du är lite äldre eller yngre så kan du prova att söka ändå.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: